ایجاد خرابی در سیفون توالت علل خصوص در بخش فلوتر این دستگاه موجب سرریز شدن آب توالت خواهد شد. هدر رفتن آب توالت به دلیل خرابی فلوتر توالت یکی از مشکلاتی است که تعمیر آن نیاز به مهارت دارد. برای آموزش رفع اشکالات فلوتر سیفون توالت این بخش را مطالعه نمایید:
” منظور از سرریز ، پر شدن کامل مخزن و خروج آب از لوله سرریز یا درب مخزن است.
از جمله دلایل خرابی فلوتر سیفون شامل موارد زیر است.
۱- عملکرد نادرست فلوتر (شناور ) یا شیر کنترل سطح آب:
این ابزار ارتفاع آب را داخل مخزن ثابت نگه میدارد. با کاهش سطح آب و پایین آمدن ارتفاع توپی شناور ، شیر باز شده و جریان آب به داخل مخزن برقرار می شود. ذیلا به بررسی مشکلات این ابزار می پردازیم:
2- کج بسته شدن فلوتر :
محل خروجی آب از فلوتر می بایست کاملا در راستای خط عمود بر کف مخزن باشد. در صورتی که فلوتر کج بسته شده باشد فشار وارد شده به توپی به درستی به شیر منتقل نشده و مانع بسته شدن کامل شیر می شود.
3-ریگلاژ نبودن فلوتر :
در برخی فلوتر ها امکان تغییر طول فلوتر وجود دارد. با اضافه کردن طول اهرم می توان به قدرت توپی برای غلبه بیشتر به فشار آب ورودی افزود. به این ترتیب جلوی نشت آب هنگام بسته بودن فلوتر را می توان گرفت.
گیر کردن ذرات جامد معلق در محل شیر فلوتر ( شناور ) : می توان با باز کردن فلوتر و تمیز نمودن محل قطع و وصل آب ، مشکل را بر طرف نمود.
4- از کار افتادن توپی :
گاهی ممکن است به دلیل سوراخ شدن توپی آب به آن وارد شده و مانع شناوری توپی ( روی آب ماندن ) شود. این مسئله می تواند باعث از کار افتادن فلوتر گردد. برای حل مشکل می توان برای تعویض توپی یا کل فلوتر اقدام نمود. البته در صورتی که به اندازه کافی وقت و حوصله دارید می توانید با پیدا کردن محل نشتی با سرنگ آب داخل آن را خالی نموده و سپس با انواع چسب مایع غیر محلول در آب ( مانند : چسب PVC) نسبت به بستن محل نشتی اقدام نمایید.
خرابی واشر و قطعات لاستیکی شیر فلوتر : نسبت به تعویض فلوتر اقدام کنید. در هنگام نصب فلوتر داخل فیتیتگ ورودی مخزن به اندازه کافی نوار تفلون دور رزوه های فلوتر بپیچید تا با اندکی پیچاندن آب بند گردد.
۲- ورود آب از محل خروجی به مخزن (برگشت از لوله ) :
در بسیاری از سیستم های لوله کشی منازل برای کاهش مصرف برق و پایین آوردن استهلاک تاسیسات آبرسانی ، لوله کشی آب ساختمان را بعد از پمپ مستقیم با واسطه یک شیر یک طرفه به ورودی آب ساختمان متصل می نمایند (لوله Bypass ). به این ترتیب در صورت کافی بودن فشار آب شهری ، پمپ روشن نمی شود و آب مستقیما از شبکه شهری به لوله کشی ساختمان وارد می شود. به علاوه در مواقع قطع برق و عمل نکردن پمپ ، آب ساختمان با فشار طبیعی شبکه شهری تامین می گردد. همچنین در مواقع افت فشار ، پمپ با دستور سوییچ فشار سنج ( pressure switch) روشن شده و آب از مخزن مکیده و به داخل شبکه لوله کشی ساختمان وارد می شود. در صورت عملکرد نادرست شیرهای یکطرفه ( شیر یکطرفه بعد از پمپ و شیر یکطرفه Bypass) ، آب از خروجی مخزن به آن وارد شده و سرریز می گردد. برای تمیز دادن و تشخیص این مسئله می بایست شیر فلکه ورودی آب مستقیم از شبکه شهری به ساختمان ( Bypass ) ، بسته شود. سپس صرفا از طریق مخزن با کمک پمپ به مصرف آب ، مبادرت نمایید در صورت تکرار مسئله سرریز ، مشکل از فلوتر ورودی آب مخزن است در غیر این صورت مشکل مربوط به شیرهای یک طرفه می باشد. در این صورت نسبت به تعویض شیرهای یکطرفه اقدام نمایید.
با بکارگیری مجهزترین تجهیزات لوله بازکنی و تعمیرات سیفون توالت به صورت کاملا مکانیزه، شرکت سپهر سرویس به همراه تیم های مجرب و متخصص آماده ی خدمت رسانی به مناطق مختلف تهران و حومه می باشد.