نم زدن دیوار خود را به شکل لکه بر روی گچ دیوار نشان می دهد و درصورت اهمیت ندان به این موضوع دچار کپک می شود. نم زدن دیوارها علت های مختلفی دارد که برای تعمیر و رفع نم باید به علت نم گرفتگی دیوار و همچین میزان پیشرفت نم توجه نمود.
از عمده دلایل ایجاد نم و رطوبت آب باران می باشد که دراین صورت میزان نم گرفتگی سقف و یا دیوار آن قدر زیاد نیست که نیاز به تخریب دیوار داشته باشد. بصورت کلی برای نم گیری دیوار و تعمیرات آن باید میزان نم گرفتی را در نظر گرفت تا در صورت امکان از تخریب دیواره اجتناب شود.
نم گرفتگی های شدید دیواره زمانی اتفاق می افتد که لوله در زیر دیوار دچار ترکیدگی شده باشد که دراین صورت باید پس از تشخیص ترکیدگی لوله اقدام به قطع آب ساختمان نمود و با کمک یک لوله کش حرفه ای محل دقیق ترکیدگی با دستگاه تشخیص داده شود و هرچه زودتر بعد از تخریب قسمتی از دیوار اقدام به تعمیر لوله و سپس رفع نم و رطوبت دیوار نمود.
نم گرفتگی سقف به علت خرابی ایزوگام:
از دیگر دلایل نم دادن سقف، خرابی در عایق کاری پشت بام می باشد که در هنگام بارش نمی تواند بخوبی از ساختمان در برابر نفوذ آب جلوگیری نمیاد. برای رفع نم و رطوبت سقف بدون نیاز به تخریب ابتدا باید میزان نم گرفتگی مشخص شود. نم گرفتگی سقف ساختمان سبب می شود که گچ سقف به رنگ زرد درآید. پس از تعمیرات سقف بلافاصله باید خرابی ایزوگام نیز برطرف شود تا از نم گرفتگی دوباره ی ساختمان جلوگیری شود.
نم گرفتگی ساختمان به علت قدیمی بودن سیستم لوله کشی:
لوله های قدیمی به کار رفته در ساختمان هرکدام یکی از پس از دیگری دچار ترکیدگی می شوند که در این صورت تعمیرات لوله های فرسوده قبل از رفع نم دیوار در اولویت خواهد بود. برای تعمیرات لوله ممکن است قسمت های مختلف ساختمان نیاز به تخریب داشته باشد که در این صورت پس از تعمیرات لوله های فرسوده باید اقدام به رفع نم و رطوبت ساختمان نمود.
شرکت سپهرسرویس با بکارگیری مجهزترین تجهیزات در زمینه ی نشت یابی لوله و رفع نم و رطوبت دیوارهای ساختمان آماده ی خدمت رسانی به شما شهروندان عزیز در تهزان و حومه می باشد.
شماره تماس:09127101077
مطالب مرتبط:
تعمیر ایزوگام
نشت یابی و تعمیرات لوله های فرسوده
روش موثر برای جلوگیری از ترکیدگی لوله های فاضلاب
تشخیص ترکیدگی لوله بدون نیاز به دستگاه
سیستم لوله کشی فاضلاب ساختمان