چاه های فاضلاب هر 5 سال یکبار نیازمند رسیدگی و تخلیه می باشند.برای پیشگیری از حوادت چاه، چاه های فاضلاب در ساختمان باید تعمیرو بازسازی شوند. فعالیت های پیرامون چاه و رسیدگی به آن شاملتخلیه چاه، تراش و رسوب زدایی چاه و لایروبی بعد از تخلیه چاه، اتصال به شبکه فاضلاب می باشد.برای این گونه فعالیت های یافتن چاه فاضلاب در ساختمان امری ضروری میباشد.در این بخش راه های یافتن چاه فاضلاب در ساختمان را به شما اموزش می دهیم.
1-تفاوت موزاییک ها:
کسانی که ساختمان را ساخته اند برای آسان کردن یافتن چاه فاضلاب سنگ فرش و موزایک که در بالای چاه قرار گرفته است را متفاوت از دیگر سنگ فرش ها به زمین چسبانده اند. این نحوه نشانه گذاری برای مشخص کردن محل چاه عملی بسیار شایسته می باشد که سازنده ساختمان پیش از اتمام عملیات ساختمان و کارهای مربوط به آن باید این نکته را مد نظر داشته باشد. با این وجود مجموعه های ساختمانی وجود دارند که با استفاده از این روش مکان چاه آن ها علامت گذاری نشده است، در نتیجه بایستی به ناچار از طریق های دیگری به منظور پیدا کردن مکان چاه فاضلاب استفاده کرد.
2-گوش دادن به صدای فاضلاب:
فاضلاب تولیدی از توالت و حمام و آشپزخانه از طریق لوله ها به درون چاه فاضلاب هدایت می شوند و سپس با ارتفاع زیادی به درون چاه می روند. صدای تولید شده برای پیدا کردن مکان چاه از جمله روش هی رایج در یافتن چاه فاضلاب می باشد.
هنگامی که از این روش استفاده می کنیم باید دقت داشته باشد چون صدای آب از درون زمین به سمت بالا می آید و مقدار آن نیز بسیار کم می باشد، در نتیجه اگر در این بین صداهای اضافی وجود داشته باشند باعث پایین آمدن دقت کار می شوند. البته باید این نکته را نیز خاطر نشان شویم که چاه هایی که کم آب هستند یا عمیق می باشند صدای کمتری دارند . اگر موفق به شنیدن صدای چاه نبودید یا صدای آن قابل شنیدن نبود می توانید صدای فاضلاب جاری درون لوله را دنبال کنید تا توسط آن محل تقریبی چاه را حدس بزنید و به آن پی ببرید.
3-فاصله چاه با ساختمان و چاه های دیگر:
فاصله ی چاه فاضلاب از ساختمان و دیگر چاه ها طبق استاندارد های ساخت چاه فاضلاب و قوانین حفاریمی باشد.این فاصله معمولا 3 متر می باشد. با توجه به این اصل و استفاده از آن می شود به صورت تقریبی محل چاه فاضلاب در ساختمان را حدس زد. البته نباید فراموش کرد که این احتمال نیز وجود دارد که سازنده ساختمان توجهی به این اصل نداشته و مکان حفر آن را رعایت نکرده باشد.
4- کندن کف ساختمان
اگر با انجام هرکدام از روش های بالا موفق به مشخص کردن محل چاه به هیچوجه نشدید، راه دیگری برای شما نمی ماند جز اینکه کف ساختمان را برای پیدا کردن محل چاه بکندید. برای شروع می توان از کندن مکان های محتمل شروع کرد. همچنین می شود روی لوله های کفشوی را کند و برای دسترسی به محل چاه آن ها را دنبال کرد.
فراموش نکنید به منظور انجام بهتر و دقیق تر کار با افرادی مشورت کنید و از آن ها کمک بگیرید که در این زمینه تخصص لازم را دارند
شرکت سپهرسرویس با بکارگیری مجهزترین تجهیزات در زمینه تخلیه چاه،لایروبی و تعمیر چاه فاضلاب با افرادی و متخصص و مجرب آماده ی خدمت رسانی به شما همشهریان عزیز می باشد.
شماره تماس:09127101077
مطالب مرتبط:
تخلیه و دفع کانال های فاضلاب
لایروبی انتقال و تخلیه کانال های فاضلاب
رفع گرفتگی چاه توالت ایرانی و فرنگی و فاضلاب
انواع مختلف چاه های فاضلاب
رفع گرفتگی چاه فاضلاب و تخلیه چاه
دلایل ریزش چاه -نشانه های چاه ریزشی
زمان تخلیه چاه و تعمیر چاه فاضلاب ریزشی
کول گذاری و طوقه چینی چاه
تخلیه چاه مکانیزه به چه صورت انجام می گیرد؟
دلایل ریزش چاه فاضلاب تخلیه نشده
لایروبی چاه-تخلیه چاه-چرابایدچاه را لایروبی و تخلیه کرد؟
تراش و رسوب زدایی چاه و لایروبی بعد از تخلیه چاه
بازسازی چاه فرسوده